Подробно търсене
Листа за сравнение
Всички марки
Всички производители
За продан
Mоят dcmcm
Форум
Умалени модели на коли в 1:18 могат да бъдат разглеждани, обсъждани, сравнявани помежду си и с реалните автомобили, да бъдат подреждани в собствена виртуална колекция, купувани и продавани.
26.04.2017

1999 - Subaru Impreza WRC, AutoArt 1/18

1999 - Subaru Impreza WRC, AutoArt  1/18
Изглежда, че този модел, сравнен с истинаката кола, е твърде дълъг. Той има точна отливка без забележими несъответсвия и добре изработени пластмасови елементи. Предницата му е много детайлирана. Всички части се отварят и имат малък луфт. Вратите на 1999 Subaru Impreza WRC на AutoArt имат реалистични панти с пружини. Всички неподвижни странични стъкла и тези на вратите са възпроизведени. Рамката на предното стъкло е релефна, черно оцветена и Б-колоната изглежда реалистично. Инрериорът е добре пресъздаден, а арматурното табло е много детайлирано. Моделът няма пружини на окачването. Има относително висока цена.
24.04.2017

1949 - Volkswagen Beetle (Kaefer), Solido 1/17

1949 - Volkswagen Beetle (Kaefer), Solido  1/17
Изглежда, че този модел, сравнен с истинаката кола, е твърде дълъг. Той има някои несъответсвия в отливката. 2 от 4-те части се отварят и имат малък луфт. Вратите на 1949 Volkswagen Beetle (Kaefer) на Solido имат нереалистични панти без пружини. Липсват някои неподвижни странични стъкла и тези на вратите. Рамката на предното стъкло е черна пластмаса и Б-колоната изглежда реалистично. Инрериорът не е много добре пресъздаден, а арматурното табло е опростено. Моделът няма пружини на окачването. Има богат избор на цветове.
22.04.2017

2001 - Mercedes SL 55 AMG (R230 I), Playerz 1/18

2001 - Mercedes SL 55 AMG (R230 I), Playerz  1/18
Този модел има точна отливка без забележими несъответсвия. 4 от 5-те части се отварят и имат малък луфт. Покривът липсва. Вратите на 2001 Mercedes SL 55 AMG (R230 I) на Playerz имат нереалистични панти без пружини. Липсват стъкла на вратите. Рамката на предното стъкло е черна пластмаса и Б-колоната изглежда реалистично. Инрериорът е добре пресъздаден, а арматурното табло е много детайлирано. Моделът няма пружини на окачването и кормилно управление. Има изгодна цена.
20.04.2017

1998 - Toyota Corolla Rally, AutoArt 1/18

1998 - Toyota Corolla Rally, AutoArt  1/18
Пропрциите на този модел, сравнени с истинската кола, са много добри. Той има точна отливка без забележими несъответсвия и добре изработени пластмасови елементи. Всички части се отварят и имат малък луфт. Вратите на 1998 Toyota Corolla Rally на AutoArt имат нереалистични панти без пружини. Всички неподвижни странични стъкла и тези на вратите са възпроизведени. Рамката на предното стъкло е релефна, черно оцветена и Б-колоната изглежда реалистично. Инрериорът е добре пресъздаден, а арматурното табло е много детайлирано. Моделът няма пружини на окачването. Има относително висока цена.
18.04.2017

1965 - Ford Mustang Shelby GT350, Jouef Evolution 1/18

1965 - Ford Mustang Shelby GT350, Jouef Evolution  1/18
Изглежда, че този модел, сравнен с истинаката кола, е твърде широк. Той има груби пластмасиви елементи. Всички части се отварят и имат малък луфт. Вратите на 1965 Ford Mustang Shelby GT350 на Jouef Evolution имат реалистични панти с пружини. Всички неподвижни странични стъкла и тези на вратите са възпроизведени. Рамката на предното стъкло е хромирана пластмаса и Б-колоната изглежда реалистично. Инрериорът не е много добре пресъздаден, а арматурното табло е опростено. Моделът няма пружини на окачването и кормилно управление. Има ограничен избор на цветове.
14.04.2017

1978 - Dodge Warlock, ERTL 1/18

1978 - Dodge Warlock, ERTL  1/18
Пропрциите на този модел, сравнени с истинската кола, са много добри. Той има точна отливка без забележими несъответсвия. Всички части се отварят и имат малък луфт. Вратите на 1978 Dodge Warlock на ERTL имат нереалистични панти без пружини. Липсват само стъкла на вратите. Рамката на предното стъкло е релефна, неоцветена. Инрериорът е добре пресъздаден, а арматурното табло е детайлирано. Моделът няма пружини на окачването. Има относително висока цена.
Архив на новините
 
Продавай с нас
напълно безплатно, без каквито и да е такси или комисиона;
точно категоризиране на умалените модели;
удобни и гъвкави условия;
достъпно за колекционери от целия свят;
всички продажби се показват в Google Shopping;
вкарване на оценки от други аукционни къщи;
форум за предложения и въпроси;
Легенда на функциите
сравнение на умаления модел с истинската кола, данни, спецификации и история;
360° виртуални изображения на умалените модели с увеличителни снимки с високо качество;
сравнения между умалените модели;
галерия на умалени модели, където можеш да споделиш снимки;
списък на Ebay аукционите за търсени модели;
виртуално колекциониране на умалени модели;
отбележи във виртуалната си колекция умалените модели, които желаеш да купиш, за да узнаеш броят на днешните аукциони за отбелязаните модели;
ЗА ПРОДАН
умален модел за продан.